9 Feb 2013

Hi assalamualaikum. 9 Feb 2013 birthday adik aku Hannie. No 5 dpd 6 adik-beradik. Selamat hari lahir Nani. Jadi budak baik okay. Degil macam mana pun adik-adik ayong, ayong akan tetap sayang korg semua :')

Harini juga Qaz Naem akan tolak ke Melaka dengan kawan-kawan kerja dia. Argh sebak serba tak kena itu pasti. Tambah bila ada yang kita tak suka turut ada. Tapi nak buat macam mana, terma dan syarat dia kita kena ikut juga. Only budak Uniqlo yang boleh pergi and no outsiders hahahaha okay fineeeeeeeeee!

Itu bukan topik yang aku nak cakap. Aku cuma jumpa dia pukul 3 sampai pukul 4 petang tadi je. itupun sebab waktu break kerja dia. Omg I will miss you sayang. Hmm. Sayang cukuplah Pill tu buat awak tahu dan ingat yang saya sayang awak lebih dpd segala-galanya sayang. Ingat saya. Ingat kita. Jaga pergaulan awak, jaga mata awak, jaga tubuh awak, jaga perhatian awak, jagi hati awak, jaga hubungan kita. Jangan lupa saya sayang.

Saya akan rindu awak biarlah sekejap je pun tak dapat jumpa. Awak kena tahu yang saya akan tetap tunggu awak biar sampai nafas terakhir sekalipun. Saya sayang awak lebih dpd segala-galanya sayang.

Have a nice trip sayang. Remember me, Us. Iloveyousomuch. Hug xx

Esok 10 Feb 2013
Aku akan ke Kelantan. Ikut rombongan kawan-kawan abah aku. Boleh kata kawan sekerja dah nak mendirikan rumah tangga. So aku okay je aku pun ikut jela. Doakan aku selamat pergi dan selamat balik okay.

Iloveyou Kasniza Zulkarnain Bin Kasniza Effendy
Good night xx